Lindberg Troupers tilbyder
Jeg flyttede mit websted til http://www.vildmarks-jon.dk. Du er velkommen til at se der for mere indhold. Hvis du leder efter begivenheder, skal du tage dette link:Vildmarks Jon Events.

LINDBERG TROUPERS TILBYDER...NYT Undervisningstilbud...


”Overlev i fællesskab”

– et modtræk på ensomhed og isolation


I en særlig undervisningspakke suppleres den øvrige undervisning på skoler, virksomheder og uddanelsesinsitutioner med overlevelse i fællesskabet.

 

Undervisningen skaber refleksion over den oversete betydning vi har for hinanden og fokus på, hvad små ting i hverdagen kan betyde for at fællesskabet bliver stærkere.


Forløbene tilpasses målgruppen og veksler mellem fortællinger fra min Isolation i Vildmarken, teori og praktiske øvelser.


Tag vildmarken med ind for en dag!

Vildmarks- events og særlige set-up

- Private, virksomheder og foreninger


Skal dit arrangement have særlig karakter af udfordringer, fornøjelse, overlevelse mv.

Jon har bred erfaringe med at inddrage naturen som element til alle slags arrangementer.


Alle set-ups er individuelle og kan danne ramme om både fødselsdagsfester, polterarbend, firmafester, tema-dage, kommunale arranegmenter, vildmarksture, goumet-arrangementer, byfester og jubilæer


Sværhedsgrad og overraskelsesmomenter aftales nærmere.

Eksempler på opgaver


Konsultative opgaver til kommuner der øger indsatsen for implemnetering af frilufts- og vildmarksliv


Gourmetmad og gin-smagning


Foredrag om deltagelse i DR3s eksperiement "Alene i vildmarken"


Teambuilding


Rapelling


Arrangør af Kvindeaftner og mandehørm


Polterabend på den fede måde


Oplæg til Forsvaret


Grill-camps


Kurser om overlevelse og vildmarksliv


Jons kompetencer er stærkt forankret i både uddannelsesbaggrund og personlige erfaringer, hvliket sikrer at alle set-ups giver alle deltagere en god oplevelse.Følg jon på Facebook


https://www.facebook.com/pg/aleneivildmarken.dk/posts/?ref=page_internalTeambuilding og overlevelsesture i naturen

– for både virksomheder og private


Overlevelsesture og teambuilding-forløb henvender sig til netværksgrupper, virksomheder såvel som private, som ønsker at flytte grænser, prøve kræfter med outdoor-livet og blive stærkere sammen og hver for sig.


Naturen har de ideelle rammer for teambuilding – med masser af mulighed for aktiviteter, der giver personlig udfordring og meningsfyldte sejre. Gennem oplevelser i naturen udvikles kreativiteten, kommunikationen og fællesskabet. Deltagerne drager hjem med nye styrker og kompetencer.


De kompetente instruktører hos Lindberg Troupers sørger for, at deltagerne bliver udfordret, og at der skabes sammenhæng i læringen og de mål, der er sat op for turen. Vi sætter baren højt og hjælper med til, at alle får en god oplevelse.

Åbne ture i naturen

– alle med interesse for natur og selvudvikling


Følg med på Facebook (facebook.com/lindbergtroupers) hvor du kan se de åbne kurser og ture, som Lindberg Troupers arrangerer henover året. 


Priser vises på Facebook-opslaget


Boost din personlige Trouper

– Vildmarksprojekt for udsatte unge ml. 15-30 år


Måden vores samfund i dag er sammensat, gør ikke overgangen fra ung til voksen let for samfundets mest udsatte unge. Disse unge har brug for hjælp til deres problemer og udfordringer uden at blive afhængige af det offentlige hjælpesystem. De skal styrkes i troen på egne  personlige og faglige kompetencer.


Vildmarksprojektet er et  særligt tilrettelagt kursusforløb for unge, der trives med friluftsliv, højt aktivitetsniveau og som søger udfordringer og motiveres  der, hvor andre ofte vender om. Aktiviteterne planlægges efter årstiden med afsæt i  fiskeri, jagt, fysisk aktivitet, bål, mekanik og byggeri.


 

På Vildmarksprojektet tager vi afsæt i opgaver relateret til håndværks- og friluftsliv med naturen som udgangspunkt. Tilbuddet vægter genskabelsen af oplevelses- og læringsrum i naturen. Her er der fokus på forskellige opgaver baseret på friluftsliv, der fremme den personlige styrke i form af øget selvtillid og selvværd hos den enkelte. De unge skal gennem et fællesskab med ligesindede mærke deres egen styrke og finde troen på at de har en værdi i sig selv og for andre.


Kurset har løbende optag og afholdes en fast dag pr uge og kan tilkøbes  som et tillægsforløb  i en uddannelses- eller jobplan via Kommunen.


Max 10 unge pr hold 


Et forløb med Lindberg Troupers:

  • Giver indblik i personlig styrker og skaber succes
  • Flytter personlige barrierer
  • Viser nye muligheder og veje i landskabet
  • Skaber netværk til ligesindede
  • Gør naturen til omdrejningspunkt i den personlige udvikling
  • Omsættes og trænes den basale viden om friluftsliv


Er du en ung eller kender du en ung, som har brug for et alternativt tilbud for at komme på sporet af en fremtid med nyt mod?


Kommuner har mulighed for at tilkøbe og kombinere en fast Kursusdag med egne  Mentor-ordninger og dermed styrke de professionelle relationer.Copyright  ©  All Rights Reserved