Om Lindberg Troupers
Jeg flyttede mit websted til http://www.vildmarks-jon.dk. Du er velkommen til at se der for mere indhold. Hvis du leder efter begivenheder, skal du tage dette link:Vildmarks Jon Events.

OM LINDBERG TROUPERS

Jon Lindberg Jensen er manden bag Lindberg Troupers og videnren af DR3- programmet "Alene i vildmarken".


Efter 45 dage i den barske vildmark i Nord Norge har Jon med sin erfaring skabt en profil i Lindberg Troupers som vildmarkskonsulent og event-mager med mange slags opgaver.


Lindberg Troupers laver events og særligt tilrettelagt set-ups i form af foredrag, kurser i vildmarksliv, rapelling, oplæg til temamøder, personale-opgaver, gin-smagning og gourmet, konsulentopgaver, vildmarksliv, vandreture, naturformidling, undervisning og særlige begivenheder til jubilæer og institutionsbesøg.


Jon samarbejder med både større som mindre virksomheder i hele landet og har bl.a. løst opgaver for Forsvaret, Regioner og Kommuner, uddannelsescentre, skoler, turistkontorer, foreninger og biblioteker.


Jon er uddannet sergent i Forsvaret, er en erfaren jæger og et aktivt friluftsmenneske. Jon har erfaring som projektleder ved Jammerbugt Kommunes ungeenhed og er ansat som montør med indgående viden om en række discipliner inden for mekanikerfaget. 


Alle opgaver tilrettelægges individuelt og kan tilpasses alder, styrke og faciliteter.

Copyright  ©  All Rights Reserved